Marketing Strategie.

Wij helpen bedrijven te groeien door het maken van de juiste keuzes en het vinden en realiseren van goede oplossingen.

Strategie ontwikkeling

Wat doen we nu? En hoe bereiken we komend jaar de groei die we voor ogen hebben? In meerdere sessies ontwikkelen we samen een strategie die in sync is met de identiteit en doelstelling van het bedrijf volgens onze beproefde methode.

Marketing uitvoering

Wij zorgen natuurlijk ook voor uitvoering van je marketingwerkzaamheden.  Maar zoals je in de naam ook al leest, doen we dat vaak samen met onze partners. Zij zorgen voor 100% specialisatie, wij zorgen voor 100% doelgerichtheid.

Advisering

Door onze ervaring met online strategieën zijn we ook in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen in bestaande marketingstrategieën. Daarom adviseren we ook graag partijen over marketingvraagstukken.

E-mail Marketing

We zetten samen met onze partners campagnes op die zorgen voor een ultiem resultaat! Complexe of juist eenvoudige doelgerichte campagnes die zorgen dat je jouw doelen bereikt.

Online Advertising

Wij helpen bedrijven bij het online adverteren met Adwords, Display advertising, Affiliate en marktplaatsen.

Social Media

Laten we leuke content genereren, een strateeg en een ontwerper maken voor jou de leukste unieke content die naadloos aansluit bij jouw merk.

Websites

We bouwen websites, landingspagina's, actie websites, maatwerk koppelingen, maatwerk software. Eigenlijk alles wat kan ondersteunen in goede marketing.

Geschreven content

Goede content realiseren op je website is vaak lastig. Bij Coolblue hebben ze een team van honderden mensen voor het schrijven en optimaliseren van content.
Hoe groot is jouw team?

Voice content

We creëren voice content voor websites, voice search, voiceovers. Naast selecteren doen wij ook de productie en schrijven we scripts. 

Video Content

We creëren video content die kan worden ingezet in advertenties, op youtube, online, offline promotie en informercials. 

Grafisch ontwerp

We ontwerpen advertenties, landingspagina's, huisstijlen en print. We zorgen voor een perfect resultaat zodat het ontwerp ondersteunt in het behalen van je doelstellingen.

Marketing Automation

Door het opzetten van goede marketing automation campagnes kun je, indien gewenst met sales opvolging, heel gericht je doelgroep bereiken.

Deze vragen zou je ons misschien wel willen stellen...

 • Waarom uitbesteden?

  Omdat wij veel verschillende bedrijven en teams zien en daardoor de vinger snel op de zere plek weten te leggen. De online wereld verandert razendsnel wat het heel lastig maakt voor een in-house team om zonder advies de beste keuzes te (blijven) maken.

 • Waarom T&P?

  Omdat wij met je meewerken, bij jou op locatie en onderdeel worden van het team. Wij kunnen schakelen van eenvoudig werk tot hoger management. Daarom heb je met ons een totaal oplossing voor advies en uitvoering.

 • Hoe reken ik met jullie af?

  Nou. Liever niet, tenzij het om geleverd werk gaat. Wij factureren altijd begin van volgende maand de door onze gewerkte dagen in halve dagen (geen 5 minuten, kwartiertjes of uurtjes) zodat we ons kunnen focussen op samenwerken.

 • Welke resultaten kan ik verwachten?

  Elk jaar stellen we doelen. Elk kwartaal stippelen we samen de sub-doelstellingen die we indelen in kleine projecten. Deze projecten en de voortgang hiervan kun je volgen via ons dashboard waar al onze medewerkers hun voortgang bijhouden.

 • Wie is mijn vaste aanspreekpunt?

  Jij hebt bij ons altijd een vaste contactpersoon voor alle lastige vragen. Heb je een korte praktische vraag? Dan kun je direct bij onze specialisten terecht zodat we niet onnodig schakelen. Tijd is geld, daarom investeren we graag onze tijd in jou. :)