E-mail Marketing

We zetten samen met onze partners campagnes op die zorgen voor een ultiem resultaat! Complexe of juist eenvoudige doelgerichte campagnes die zorgen dat je jouw doelen bereikt.

Online Advertising

Wij helpen bedrijven bij het online adverteren met Adwords, Display advertising, Affiliate en marktplaatsen.

Social Media

Laten we leuke content genereren, een strateeg en een ontwerper maken voor jou de leukste unieke content die naadloos aansluit bij jouw merk.

Websites

We bouwen websites, landingspagina's, actie websites, maatwerk koppelingen, maatwerk software. Eigenlijk alles wat kan ondersteunen in goede marketing.

Geschreven content

Goede content realiseren op je website is vaak lastig. Bij Coolblue hebben ze een team van honderden mensen voor het schrijven en optimaliseren van content.
Hoe groot is jouw team?

Voice content

We creëren voice content voor websites, voice search, voiceovers. Naast selecteren doen wij ook de productie en schrijven we scripts. 

Video Content

We creëren video content die kan worden ingezet in advertenties, op youtube, online, offline promotie en informercials. 

Grafisch ontwerp

We ontwerpen advertenties, landingspagina's, huisstijlen en print. We zorgen voor een perfect resultaat zodat het ontwerp ondersteunt in het behalen van je doelstellingen.

Marketing Automation

Door het opzetten van goede marketing automation campagnes kun je, indien gewenst met sales opvolging, heel gericht je doelgroep bereiken.